مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
چیپس: ۱ بسته
فلفل دلمهای: نصف یک عدد
ژامبون گوشت: ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی سفت: ۱ عدد
جعفری: ۵ الی ۶ شاخه
پنیرپیتزا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
فلفل سفید: به میزان لازم
مراحل
یک ظرف مناسب برای سرو که بتوانید آن را داخل مایکروفر یا فر قرار دهید، آماده کنید و کف آن را با مقدار خیلی کمی روغن و یا سس مایونز چرب کنید.
چیپس را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید.
سپس با دست کمی فشار دهید تا ضخامت چیپسها کف ظرف یک اندازه باشد.
مقدار اندکی سس قرمز روی چیپسها بریزید.
توجه داشته باشید که اگر سس قرمز زیاد باشد باعث خمیر شدن چیپس میشود.
جعفریها را کاملا ساطوری کنید و به چبیپسها اضافه کنید.
روی چیپسها یک لایه پنیر بریزید.
اکنون مقداری آویشن و فلفل سفید، روی سطح چیپس و پنیر پخش کنید.
گوجه فرنگی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و به صورت نیم دایرههای بسیار نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید. (در صورت تمایل).
اکنون ژامبونها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
مجدد مقدار کمی پنیر اضافه کنید.
فلفل دلمهای را به صورت خلالی و نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
مقدار دیگری پنیر بریزید و مجدد یک لایه دیگر چیپس، مقداری فلفل دلمهای و ژامبون بریزید.
در آخر مقداری پنیر روی مواد ریخته و ظرف را آماده برای داخل فر کنید.
اکنون ظرف را حدود ۸ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار دهید.
زمانی که پنیر طلایی شد پیش غذای شما آماده است.