email
save
کد خبر: ۲۴۶۳۲
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۹

طرز تهیه باباقنوش

باباقنوش، باباغنوش، باباقانوش، باباگانوش و یا باباغنوج؛ همگی اسم یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور عربی، لبنان می باشد. طعم عالی و متفاوت این غذای خوشمزه باعث محبوبیت بسیار آن حتی در میان کشور ایران نیز شده است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
ارده: ۳ قاشق چایخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل

ابتدا بادمجان‌ها را شسته و بر روی اجاق گاز کباب کنید.
سپس به مدت ۵ دقیقه آن‌ها را در یک ظرف آب سرد بگذارید تا پوست آن راحت‌تر جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها، آن‌ها را در میکسر بریزید.
سپس پیازها، سیر، ارده و آبلیمو را نیز به آن اضافه و مواد را کاملاً مخلوط و میکس کنید.
سپس روغن زیتون و ادویه‌ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
حالا می‌توانید به همراه دانه‌های انار و یا زیتون، بابا غنوش را در ظرف تزیین و سرو کنید.

ارسال نظر