email
save
کد خبر: ۲۴۶۲۸
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۸

طرز تهیه فیلو کاپ میگو

فیلو کاپ میگو، یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و معروف می ‌باشد. این پیش غذای دریایی که به همراه میگو طبخ می‌ شود، مقوی و پرخاصیت بوده و در سراسر دنیا معروف و پرطرفدار است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

میگو: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک چهارم
خمیر فیلا: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پیازچه: به مقدار لازم
سیر: ۱ عدد
زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

میگو‌ها را تمیز کرده و بشویید.
پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
سپس میگو‌ها را نیز افزوده و کمی تفت بدهید.
زنجبیل، سیر رنده شده و ادویه‌ها را اضافه و مخلوط کنید.
قارچ‌ها را نیز خرد کرده و به مواد ماهی تابه اضافه کنید.
در آخر نیز گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به مواد اضافه و حرارت را خاموش کنید.
خمیر فیلا را در اندازه‌های مربعی شکل برش دهید.
کمی کره آب شده بر روی برش‌های خمیر بزنید و طعم دار کنید.
۲ تا خمیر فیلو را بر روی هم قرار دهید و در داخل قالب کاپ کیک بگذارید و لبه‌های آن را چین بدهید.
فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
از مواد میگو در داخل خمیر بریزید.
کمی پنیر پیتزا و پیازچه خرد شده را بر روی مواد بریزید.
فیلو کاپ میگو را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

ارسال نظر