مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
کره: ۵۰ گرم
هویج: ۵ عدد
سیر: ۱ حبه
شیر: ۱ استکان
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط خرد شده: ۲ عدد
گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق چای خوری
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا هویج، سیب زمینی و پیاز را پوست میکنیم و همه را ریز ریز خرد میکنیم.
کره را روی شعله میگذاریم تا آب شود.
سپس پیاز را در کره تفت میدهیم.
سیر را پوست کنده، ریز خرد کرده و داخل پیاز میریزیم تا طلایی شود.
هویج را که ریز خرد کرده ایم به مواد بالا اضافه کرده کمی هم میزنیم تا نرم شود.
سیب زمینی خرد شده، شکر، نمک و ادویهها، گردو و ۳ لیوان آب را داخل مواد میریزیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد و مواد آن نرم شود.
سپس مواد را داخل مخلوط کن میریزیم تا به شکل پوره در بیاید.
وقتی پوره کمی خنک شد، آنگاه شیر را به تدریج به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس مجدد مواد را روی حرارت گذاشته و آرام خامه را اضافه میکنیم.
باید مراقب باشید که حتما سوپ در حال جوشیدن باشد بعد خامه را اضافه کنید.
پس از حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سوپ شما آماده است.
در نهایت سوپ را در ظرفی ریخته و با جعفری تزیین میکنید.