email
save
کد خبر: ۲۴۶۲۱
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۴

طرز تهیه پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد. محبوبیت بالای این نوع پیراشکی ها باعث ترجیح انتخابی اکثر افراد به عنوان وعده اصلی شام نیز شده است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سفید: ۳ پیمانه
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
شکر: ۱ قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
شیر: ۱ لیوان
پنیر پیتزا: به میزان لازم
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل

ابتدا برای تهیه خمیر پیراشکی، شیر را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
سپس شکر را اضافه و در شیر حل کرده و حرارت را خاموش کنید.
خمیر مایه را در یک ظرف دیگر با کمی آب ولرم مخلوط کرده و بگذارید تا عمل بیاید.
تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال خوب هم بزنید.
سپس خمیر مایه عمل آمده را به ظرف تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
بعد مخلوط شیر را نیز به مواد اضافه و هم بزنید.
آرد را مرحله مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.
سپس کمی روغن اضافه و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید.
روی ظرف را بپوشانید و خمیر را یک ساعت استراحت دهید.
سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و ادویه‌ها در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا پخته شود.
سپس مرغ را ریش ریش و برش دهید.
پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کرده و در ظرف جداگانه بریزید.
در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت دهید.
سپس مرغ نگینی و کمی ادویه نیز به ماهی تابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
قارچ، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را نیز اضافه و درب ماهی تابه را بگذارید.
۱۰ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و درب ماهی تابه را بردارید.
از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست صاف کنید.
کمی از مواد مرغ آماده شده را در داخل خمیر بگذارید.
سپس کمی پنیر پیتزا بر روی آن ریخته و لبه‌های خمیر را جمع کرده و ببندید.‌
می‌توانید با استفاده از یک چنگال لبه‌های خمیر را فشار داده و طرح دهید.
بعد از تمام شدن خمیر و مایه مرغ، در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
پیراشکی‌ها را در داخل ماهی تابه سرخ و آماده کنید.

ارسال نظر