email
save
کد خبر: ۲۴۵۷۴
۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید

سالاد لوبیا سفید، یک نوع سالاد خوشمزه و معروف ترکیه می باشد. این سالاد به همراه انواع غذاهای کبابی در رستوران ها سرو می شود.

مواد لازم

لوبیا سفید: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
جعفری: یک سوم فنجان
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید.
روز بعد لوبیا را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید.
کمی آب ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
بعد از پخت، لوبیا‌ها را در یک کاسه بریزید.
سرکه سیب را به آن اضافه و درب آن را بپوشانید.
یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.
فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید.
پیاز را نیز پوست کرده و نگینی خرد کنید.
جعفری را نیز خرد و آماده کنید.
سرکه اضافه را از ظرف لوبیا خارج کنید.
فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و جعفری خرد شده را به لوبیا اضافه و مخلوط کنید.
روغن زیتون، آب لیمو و ادویه‌ها را در یک کاسه مخلوط کنید.
سس سالاد آماده شده را بر روی سالاد بریزید.
تخم مرغ آب پز شده را نیز حلقه‌ای برش داده و بر روی سالاد بریزید.

ارسال نظر