email
save
کد خبر: ۲۴۵۷۲
۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۹

طرز تهیه دلمه پیاز

دلمه پیاز یکی دیگر از انواع دلمه ها می باشد که در ایران سرو می شود. این دلمه خوشمزه را می توانید در تمام فصول تهیه و میل کنید.

مواد لازم

پیاز: ۵ عدد
گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
لپه: ۱ پیمانه
برنج: ۱ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
جعفری: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری

مراحل
در ابتدا پیاز را با نمک آبپز کنید و پیاز‌های پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایه‌لایه بیرون بیاید
تهیه مواد میانی:
یک عدد پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید.
مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
حدود ۱ ق غذاخوری از رب گوجه را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند.
در انتها برنج و لپه نیم‌پز شده، نمک و جعفری را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
سپس داخل هر لایه از پیاز مقداری از مایه بگذارید و لوله کنید.
لوله‌های پیاز را داخل قابلمه بر روی هم بچینید.
شکر و سرکه و رب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و بر روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.
در آخر بر روی پیاز‌ها بریزید و به دلمه‌ها زمان بدهید تا کاملا بپزد.

ارسال نظر