email
save
کد خبر: ۲۴۳۴۶
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱

طرز تهیه بیلمینی (سوپ راویولی)

بیلمینی، که به عنوان سوپ راویولی نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ‌های روسی و اوکراینی است. این غذا معمولاً با خمیر نازک و پر شده از گوشت تهیه می‌شود و در یک سوپ خوشمزه سرو می‌گردد. در ادامه، مراحل تهیه بیلمینی را بررسی می‌کنیم.

موارد اولیه

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک
آرد
آب
گالینابلانکا ۲ عدد یا سوپ مرغ ۴ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل

دستور پخت
ابتدا با آرد و آب خمیری درست می‌کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم
سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه‌ی مرغ رو با پیاز بپزید یا ۴ لیوان آب رو با ۲ تا عصاره‌ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
گوشت رو به اندازه‌ی گلوله‌های کوچیک اندازه‌ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه‌ی گلوله‌های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید، گلوله‌های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد، ۲ گوشه‌ی نیم دایره‌ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
وقتی سوپ به جوش اومد راویولی‌ها رو توی سوپ بندازید و ۳۰ دقیقه اجازه بدید تا بپزد
این غذا برخلاف بقیه سوپ‌ها با سرکه و فلفل سرو میشه

ارسال نظر