email
save
کد خبر: ۲۴۳۴۶
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱

طرز تهیه بیلمینی (سوپ راویولی)

بیلمینی، که به عنوان سوپ راویولی نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ‌های روسی و اوکراینی است. این غذا معمولاً با خمیر نازک و پر شده از گوشت تهیه می‌شود و در یک سوپ خوشمزه سرو می‌گردد. در ادامه، مراحل تهیه بیلمینی را بررسی می‌کنیم.

موارد اولیه

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک
آرد
آب
گالینابلانکا ۲ عدد یا سوپ مرغ ۴ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل

دستور پخت
ابتدا با آرد و آب خمیری درست می‌کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم
سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه‌ی مرغ رو با پیاز بپزید یا ۴ لیوان آب رو با ۲ تا عصاره‌ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
گوشت رو به اندازه‌ی گلوله‌های کوچیک اندازه‌ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه‌ی گلوله‌های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید، گلوله‌های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد، ۲ گوشه‌ی نیم دایره‌ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
وقتی سوپ به جوش اومد راویولی‌ها رو توی سوپ بندازید و ۳۰ دقیقه اجازه بدید تا بپزد
این غذا برخلاف بقیه سوپ‌ها با سرکه و فلفل سرو میشه

ارسال نظر
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
سمپاشی عمودی 03
پرشین خبر
محل تبلیغ شما
سمپاشی عمودی 03
پرشین خبر
محل تبلیغ شما