مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
موارد اولیه
نیم کیلو گوشت گوسفند یا سینه مرغ
دو عدد پیاز متوسط
گوجه فرنگی سه عدد
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
پودر آویشن یک ق چ
ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه
دستور پخت
گوشت یا مرغ را به صورت نگینی ریز خورد کرده و در تابهای بریزید و کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید.
روی آن قارچ و فلفل دلمهای و کرفس خرد شده را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه کرده تفت دهید.
اکنون نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن اجزاه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد.
اکنون حرارت را خاموش کنید. پس از خنک شدن ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری از مواد را وسط لواشها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیجید.
نکته: اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود. تانتونی را میتوان یکی از غذاهای هم خانواده Dürüm به حساب آورد. ترکیب گوشت، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شدهاند. معمولاً دو نوع تانتونی عرضه میشود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونیهای واقعی آنهایی هستند که لبها و زبانتان را بسوزانند