email
save
کد خبر: ۲۴۳۴۴
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴

طرز تهیه تانتونی گوشت

تانتونی گوشت یک غذای خیابانی محبوب در ترکیه است که معمولاً با نان لواش و مواد گوشتی تهیه می‌شود. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را بررسی می‌کنیم.

موارد اولیه

نیم کیلو گوشت گوسفند یا سینه مرغ
دو عدد پیاز متوسط
گوجه فرنگی سه عدد
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
پودر آویشن یک ق چ
ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

دستور پخت
گوشت یا مرغ را به صورت نگینی ریز خورد کرده و در تابه‌ای بریزید و کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید.
روی آن قارچ و فلفل دلمه‌ای و کرفس خرد شده را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه کرده تفت دهید.
اکنون نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن اجزاه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد.
اکنون حرارت را خاموش کنید. پس از خنک شدن ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری از مواد را وسط لواش‌ها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیجید.
نکته: اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود. تانتونی را می‌توان یکی از غذا‌های هم خانواده Dürüm به حساب آورد. ترکیب گوشت، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده‌اند. معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می‌شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی‌های واقعی آنهایی هستند که لب‌ها و زبانتان را بسوزانند

ارسال نظر