email
save
کد خبر: ۲۴۳۴۲
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

طرز تهیه پلو مطنجنه هندی

پلو مطنجنه هندی یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که با ترکیبی از برنج، میوه‌های خشک و ادویه‌ها تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم خاص و عطر دلپذیرش، محبوبیت زیادی دارد.

موارد اولیه

برنج ۳ پیمانه
روغن دو ق غ
پیازداغ عسلی ۳ ق غ
قیسی زردآلو حدودا هر نفر ۳ تا ۴ عدد
کشمش پلویی شسته شده ۱/۴ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده ۱/۴ پیمانه
در صورت تمایل گوشت گوسفند یا گوساله و یا مرغ برای همراهی با برنج

دستور پخت
برنج را نطابق معمول همیشگی آبکش میکنیم.
قیسی‌ها را شسته و سپس با مقداری کره تفت میدهیم.
گردو خرد شده و بعد کشمش را نیز اضافه میکنیم تا تفت بخورند. هنگام دم کردن برنج این مایه را لابلای برنج میپاشیم ودم میکنیم. هنگام سرو روی آن گشنیز خرد شده و برنج زعفرانی می‌ریزیم.
نکته: در صورت تمایل میتوان آنرا بدون گوشت هم سرو کرد. به همگام همراهی با گوشت، گوشت را بصورت معمول به اندازه دلخواه خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم و سپس پیاز و گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت میدهیم و بعد با کمی ادویه دلخواه و کمی آب اجازه میدهیم تا بپزد. دربرخی ایالت‌های هند به آن بادام هندی و بادام بو داده نیز اضافه میکنند. آنرا با ماست سرو میکنند.
اگر این مایه مطنجنه را به جای لای پلو بعنوان خورش تهیه کنند به آن خورش مطنجن میگویند. (متنجن)

ارسال نظر