email
save
کد خبر: ۲۴۳۴۰
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و ساده

سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شود. این غذا با مواد مختلفی تهیه می‌شود و می‌توان آن را با گوشت، سیب‌زمینی یا سبزیجات پر کرد. در ادامه، طرز تهیه سمبوسه با سیب‌زمینی را بررسی می‌کنیم.

موارد اولیه

گوشت چرخ کرده ۰/۵ کیلو
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل درشت دلمه ۲ عدد
سیب زمینی ۰/۵ کیلو
روغن به میزان کافی
سبزی دلمه ۱ کیلو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری

دستور پخت
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید.
سیب زمینی‌ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید.
نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند.
نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید. برای آن که لواش باز نشود، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید.
لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
میتونید برای تزئینش از جعفری و گوجه استفاده کنید.
غذا‌های مرتبط:

ارسال نظر