email
save
کد خبر: ۲۴۲۹۱
۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۴

طرز تهیه کیک پای سیب رژیمی خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

کیک پای سیب رژیمی یک دسر خوشمزه و سالم است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این کیک با استفاده از مواد سالم و بدون شکر تهیه می‌شود و مناسب برای افرادی است که به دنبال گزینه‌های رژیمی هستند.

مواد لازم کیک پای سیب رژیمی

آرد_۲پیمانه
سیب_۲عدد
تخم مرغ_۳ عدد
شیر_۱/۲ پیمانه
شکر رژیمی کامور_۳/۴ لیوان
وانیل_۱ قاشق چای خوری
کره گیاهی (کره سویا) _۱۰۰ گرم
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک پای سیب رژیمی
۱_سیب‌ها را به صورت قاچ‌ها پرتقال در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب، یک قاشق شکر رژیمی و کمی دارچین ریخته و اجازه پخت دهید.
۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.
۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه‌ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.
۴_کره و شیر را به زده‌ها اضافه کرده و هم بزنید.
۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.
۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
۷_کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب‌ها را از شهد خارج کرده و کف قالب بچینید، سپس مواد را روی سیب‌ها ریخته و داخل فر قرار دهید.
۸_فر را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و سپس داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ الا ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزد.
نکته
برای تزیین کیک پای سیب رژیمی میتونید از پودر دارچین به جای پودر قند یا مواد پر کالری دیگر استفاده کنید.

برچسب ها
ارسال نظر