email
save
کد خبر: ۲۴۲۸۴
۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

لازانیا گوشت و قارچ خامه ای

لازانیا نوعی پاستای چندلایه‌ست و شما رو ناخودآگاه یاد ایتالیایی می‌ندازه که بیش از نیمی از میراث فرهنگی جهان در اون وجود داره.از طرفی، گوشت و قارچ و پنیر موتزارلّا، ترکیبی رایج و محبوب در کل جهانه.لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای، میراثی ارزشمند و ماندگار در موزۀ تاریخ غذای جهانه.فقط لذت ببرین!

مواد اولیه لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای  برای ۲ نفر

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پنیر موزارِلّا (پنیر پیتزا) ۲ پیمانه
سیر (حبه) ۱ عدد متوسط
لازانیا ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
قارچ ۱۰۰ گرم
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
خامه (خامه صبحانه) نصف پیمانه
روغن مایع (برای مواد گوشتی) ۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا) ۵ قاشق غذاخوری
جوز هندی (پودر) نصف قاشق چای‌خوری
نمک (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا) ۱ قاشق غذاخوری
آب (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا) به میزان لازم
سیاه دانه (برای تزیین) ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز ۱ عدد متوسط

طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای

تهیه مواد میانی
مرحله ۱
قارچ، پیاز و سیر را خوب بشویید. پیاز را نگینی ریزخرد کنید، سیر را هم ریز رنده کنید. قارچ را ورقه‌ای برش بزنید. حالا در ماهیتابه روغن بریزید، اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود بعد پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید، گوشت چرخ‌کرده را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. نمک، فلفل، آویشن و جوزهندی را به همراه قارچ به گوشت اضافه کنید، کمی تفت دهید و زمانی که آب قارچ کشیده شد، خامه را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و بعد شعله را خاموش کنید.

تهیه لازانیا
مرحله ۱
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کرده‌اید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقه‌ها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شده‌است بجوشانید. پس از جوشاندن، ورقه‌ها را با آب‌سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیش‌پخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقه‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند. فر را در دمای ۱۸۰ درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیواره‌های ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشک‌شدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری می‌کند.

پیچیدن ورقه‌ای
مرحله ۱
ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چرب‌شده پهن کنید
مرحله ۲
مقدار کمی از مواد میانی تهیه‌شده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایه‌ها را به‌همین‌ترتیب ادامه دهید.
مرحله ۳
بعد از آنکه ۴ الی ۶ لایه از لازانیا را به‌همین‌ترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید و سیاه‌دانه بپاشید. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن بقچه‌ای
مرحله ۱
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه (+) روی هم بگذارید.
مرحله ۲
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیه‌شده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقه‌ها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله ۳
حالا لازانیا‌ها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب‌شده بگذارید و روی آن را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید. کمی سیاه‌دانه بپاشید و ظرف را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن رولی
مرحله ۱
ورقه لازانیا را پهن کنید و یک لایه نازک از مواد میانی تهیه‌شده روی آن بگذارید. بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.
مرحله ۲
تمام رول‌ها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آنها را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید. کمی سیاه‌دانه بپاشید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده اید بگذارید.

برچسب ها
ارسال نظر