مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر، «احمد میدری» امروز (یکشنبه) در مراسم اجلاسیه اندیشه ورزی با هدف احصای آسیبها و تهدیدات حوزه کار و تولید و ارائه راهکارهای عملی به منظور برطرف کردن موانع آن، در جمع مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها، مدیران کل تامین اجتماعی استانها، مسئولان سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استانها و نخبگان جامعه کار و تولید حاضر شد و افزود: بسیج امروز در حوزههای مختلف از کار و تولید گرفته تا بسیج دانشآموزی و دانشجویی در نقطه به نقطه کشور حضورش احساس میشود.
وی تاکید کرد: بسیج تفکری است که خدمت بیتوقع به کشور و مردم را به دنبال دارد. این یکی از رموز پایدار ماندن بسیج است. این خلقیات، فرهنگ و منش که میان بسیجیان است و پاداش کار را از خدا میطلبد و چشم انتظاری از کسی ندارد، یک ریشه فرهنگی دارد که پایداری بسیج را تثبیت کرده است.
میدری ادامهداد: در سپاه و بسیج یک ویژگی وجود دارد که ما در سیستم اداری خود نداریم، اگر سیستم ما میخواهد بسیجی بماند باید فرهنگ بسیج را نیز به عاریت بگیرد و حفظ کند تا به بهترین شکل به مردم خدمت کند.
وزیر تعاون تصریحکرد: امروز که وارد هر سیستم اداری میشوی معمولا توقع مراجعان برآورده نمیشود و افراد سرخورده میشوند. در سپاه یک سلسله مراتب وجود دارد، کسی نمیتواند یک شبه به فرمانده بزرگ تبدیل شود. باید سالها و به آرامی در این سیستم رشد کند. شهید قاسم سلیمانی یک مرتبه فرمانده سپاه قدس نشدند و از جوانی این سلسله مراتب را طی کردند.
وی ادامهداد:، اما سلسله مراتب در شرکتهای دولتی به این شکل نیست. ممکن است یک مرتبه فردی بدون طی کردن سلسه مراتب در بالاترین نقطه قرار بگیرد. به همین دلیل است که سیستم اداری ما مشکل دارد. وقتی فرمانده به درستی رشد نکرده باشد، سیستم از هم میپاشد. خیل عظیمی از مشکلات که به آن دچار هستیم، ریشه در سیستم سلسه مراتب اداری دارد.
میدری افزود: اگر در دورههایی مانند دهه ۱۳۵۰ اقتصاد ما رشد داشته، به جای اینکه نتیجه عمل سیاستمداران باشد به یمن درآمدهای نفتی بوده است. با رشد درآمدهای نفتی، دست دولت باز میشود، تسهیلات میدهد، حمایت میکند و به این ترتیب مردم رفاه را احساس میکنند. این مشکل کشورهای دارای نفت است که هر وقت فروش نفت مناسب است دچار رشد اقتصادی میشوند و هر وقت این فروش مناسب نیست، مشکلات اقتصادی پیش میآید.
وزیر تعاون تصریح کرد: اگر بخواهیم از وابستگی به نفت رها شویم، باید فرهنگ بسیج را بپذیریم و سلسله مراتبی که در نیروهای مسلح متداول است را نیز بهکار بگیریم. بسیاری از کسانی که راهشان بسیجی نبود، اما بسیجی بودند مانند امیرکبیر، کسانی بودند که آمدند و فرهنگ غلط خویشاوند سالاری را جمع کردند. اینها شهید شدند. امیرکبیر تنها نبود، سپهسالار هم مانند او بود.
وی ادامهداد: اگر کسی با فساد دورن مبارزه کرد و جلوی رانتخوار را گرفت، میتواند جلوی امریکا نیز بایستد. اگر میخواهیم فقر را در ایران ریشهکن کنیم باید در سیستم اداری مانند سیستم نیروهای مسلح به سلسله مراتب تن دهیم. آن زمان است که فرماندههای لایق میتوانند امور را بر عهده بگیرند. این وجه باید در هر مسئولی به شکل اخلاقی، قانونی و شرعی وجود داشته باشد. تنها آن زمان است که میتوانیم از بسیج استفاده کنیم.
میدری تاکید کرد: با اجرای فرهنگ شایسته سالاری در کشور میتوانیم به آن نقطه برسیم که اگر پول نداریم، عدالت را در مشاغل ایجاد کنیم. در این مسیر نیز تنها یک هزینه وجود دارد، آن هم هزینه ناراحت کردن کسانی که دوست دارند در سیستم اداری کشور مانند آسانسور بالا بروند.