کد خبر: ۲۰۶۲۵
۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۲
مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد:

احیای بانک سرمایه، دستاورد مهم صندوق ذخیره فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در جلسه شورای معاونان صندوق، احیای بانک سرمایه را از دستاورد‌های مهم صندوق ذخیره فرهنگیان دانست.

به گزارش پرشین خبر از روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق ذخیره فرهنگیان، محسن احمدی روز شنبه مورخ ۲۸ مهر ۱۴۰۳ در جلسه شورای معاونان صندوق که به منظور بررسی عملکرد برنامه و بودجه هلدینگ‌های تابعه تشکیل شد، در سخنانی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته جهت اجرای طرح احیای بانک سرمایه [که توسط مدیران این بانک تهیه و ارائه شده است]بیان داشت: با رایزنی‌ها و پیگیری‌های گسترده برنامه جامع احیای بانک را با سرعت و دقت در دستور کار قرار دادیم تا بانک سرمایه را در راستای ارائه خدمات بانکی به فرهنگیان و بازسازی نام و برند بانک احیا نماییم.
دکتر احمدی افزود: در راستای مشارکت با آموزش و پرورش آماده هستیم که حقوق فرهنگیان از طریق این بانک پرداخت شود تا منافع آن به فرهنگیان بازگردد.

افزایش ۶۰ درصدی سود تلفیقی هلدینگ‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان
احمدی در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش چشمگیر سود خالص هلدینگ‌های این صندوق در پایان سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد: جمع سود خالص حسابرسی نشده درون گروهی هلدینگ‌ها (سود تلفیقی) برای نخستین بار در تاریخ فعالیت این صندوق با افزایش ۶۰ درصدی نسبت به دوره مشابه قبل به بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال رسید.
وی با تشریح وضعیت کلان صندوق و جایگاه آن در عرصه اقتصاد و صنعت کشور گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان گرچه جزو ده مجموعه بزرگ اقتصادی کشور محسوب می‌شود، اما به دلایل متعدد از جمله جایگاه صندوق و تعداد اعضای آن بویژه فرهنگیان کشور همیشه از حساسیت خاصی برخوردار بوده است. ضمن اینکه صندوق جزو معدود بنگاه‌هایی است که با سه قشر مهم یعنی فرهنگیان، بازنشستگان و کارگران سروکار دارد و این موضوع نیز حساسیت صندوق را مضاعف نموده است.

عبور از چالش‌های متعدد با راهبرد‌های موثر وتلاش‌های متعهدانه
وی با اشاره به اینکه نگاه فرهنگیان به صندوق به عنوان مرجع و مفر اقتصادی حساسیت صندوق را دوچندان کرده است، گفت: اعضای صندوق با توجه به وضعیت معیشتی و درآمدی خود همیشه انتظار داشتند در پایان دوره کاری و بازنشستگی بتوانند از سود و عایدی حاصل از عضویت در صندوق به طور موثر و ملموس بهره‌مند گردند که در عرصه واقعی این اتفاق رخ نداده است.
مدیرعامل صندوق یکی دیگر از حساسیت‌ها و پاشنه آشیل‌های صندوق را اتفاقات تلخ ناشی از سوء استفاده‌ها و ناکارآمدی‌ها برشمرد و گفت: واقعیت این است که نگاه خوبی از صندوق در ذهن ذی‌نفعان وجود نداشته و اتفاقات گذشته مانند حواشی پیشین بانک سرمایه و زیان شرکت‌ها، تصویر صندوق را نزد فرهنگیان و افکار عمومی خدشه‌دار کرده بود. از سویی دیگر بسیاری از شرکت‌های صندوق دارای بحران و چالش‌های عمیق و عمدتاً قدیمی بودند و مشکلات و مسائل کهنه آنها یکی پس از دیگری صندوق را درگیر کرده بود.
وی با بیان اینکه در چنین شرایط سخت و چالش برانگیز و پرمسئله‌ای در این ۸ ماه تلاش کردیم با سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تعیین استراتژی‌ها و همچنین با اقدامات توسعه‌ای و تحول آفرین، صندوق و هلدینگ‌های تابعه را به ریل اصلی بازگردانیم.

ساماندهی حوزه‌های کسب و کار، ارزش آفرینی پایدار، بهینه سازی پرتفوی
احمدی به اقدامات انجام شده برای حفاظت از دارایی‌ها و ارزش آفرینی پایدار در صندوق اشاره کرد و گفت: دارایی‌های صندوق در حال حاضر در ۶ هلدینگ پتروفرهنگ و انرژی سپهر با ۴۳ درصد، هلدینگ سرمایه‌گذاری فرهنگیان با ۳۳ درصد، هلدینگ ساختمانی معلم با ۱۳ درصد، هلدینگ تدبیرگران اطلس با ۷ درصد و هلدینگ سامان فرهنگیان با ۴ درصد پرتفوی و در مجموع با حدود ۱۰۰ شرکت ساماندهی شده است.
احمدی اضافه کرد: تعداد کسب‌کار‌های صندوق در ۱۸ حوزه پراکنده است که طبق برنامه‌ریزی انجام شده، حداکثر به ۱۰ حوزه اصلی محدود و استراتژی کوچک‌سازی صندوق دنبال خواهد شد.

افزایش ۵۱ درصدی مبالغ استردادی به اعضای بازنشسته
مدیرعامل صندوق ذخیره با اشاره به روند مثبت پرداختی‌ها به بازنشستگان عضو صندوق گفت طی سال مالی اخیر شاهد افزایش ۵۱ درصدی مبالغ سهم الشرکه بازنشستگان نسبت به دوره مشابه قبل بودیم.
وی خاطرنشان کرد: با جلب اعتماد فرهنگیان میزان واریزی اعضا به صندوق نیز حدود ۲۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.
وی همچنین از کاهش زمان واریزی سهم‌الشرکه اعضا از ۹۰ روز به ۲۰ روز پس از بازنشستگی و دریافت اطلاعات آنها در سیستم صندوق خبر داد و گفت: زمان تسهیم و تادیه سود سالانه از ۶ ماه به کمتر از یک ماه کاهش یافته است.

 

ارسال نظر
اخبار روز
ادامه >>